• Lid sinds 24 januari 2009
  • Leeftijd: 48

Samen met Tom-Eric en Jeroen eigenaar en ontwikkelaar van www.eet.nu.

Lijsten

  1. eet.nu
  2. Wishlist
  3. Favorieten
  4. Gevolgde restaurants
Nieuwe lijst

Beoordelingen

  1. 6,2

    Guava

    Sittard
  2. 3,4

    Domino's

    Geleen
  3. 8,1

    Bold Rooftopbar

    Maastricht
Nieuwe recensie

Foto's

Activiteiten

  1. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Updates over eetgelegenheden

    Leuk je hier te zien Etienne!

  2. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor Guava
    Lunchroom Sittard

    Gerard

    3324 punten

    Echt een leuk plekje voor ontbijt of lunch met vriendelijke bediening.

    Ze doen erg hun best, maar moesten helaas wel een aantal keer terug komen om te vragen wat er ook alweer besteld was, kwamen met gerechten van een andere tafel bij ons, sommige gerechten ontbraken of waren anders dan besteld.

    Een boel interessante en originele opties op de kaart en ik zal er zeker nog een paar moeten proberen. Ik heb ondertussen wel geleerd dat een smoothiebowl in ieder geval geen lunch is. Het is meer een ijs-desert en dat viel dus helaas wat tegen.

    Over ijs gesproken. IJs met een hoofdletter heeft een grote I en J..

    • Eten & drinken 7
    • Sfeer 8
    • Service 6
    • Prijs / kwaliteit 5
    6,2
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  3. Gerard's profielfoto
    Gerard vindt de recensie door Chris voor i76 leuk
    Huiskamerrestaurant Sittard

    Chris

    4202 punten

    Dit is een voorbeeld recensie van een recensie die als voorbeeld dient. Op de foto staat een mannelijke merel die pindakaas verslaafd is.

    • Eten & drinken 10
    • Sfeer 10
    • Service 2
    • Prijs / kwaliteit 9
    8,8
    26 vorige recensies
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  4. Gerard's profielfoto
    Gerard vindt de recensie door S. Nek voor Doner to Go leuk

    Deze vestiging is er niet meer.
    Dürüm-standigheden zijn ze hier gesloten.

    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  5. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor Domino's

    Normaal is de prijs kwaliteit verhouding nogal scheef. Je betaald flink voor een pizza. Gelukkig weten ze dit bij Domino's ook en zijn er vaak allerlei kortingsacties.

    2.99 voor een medium pizza. Daar wilde we het nog wel een keer proberen. Helaas.

    Mijn kinderen hebben me gevraagd om geen Domino's meer te halen. Zelfs niet voor 2.99 per pizza. De pizza's waren net te kort gebakken en dus zacht en deeg-ig van binnen. De brede korsten zonder topping waren smaakloos. Het geheel was veel te zout zei mijn dochter en dat is die dochter die zonder te proeven flink met het zoutvaatje begint te strooien.

    De pizza's roken bij elke hap naar het karton waar ze in vervoerd waren.

    Sorry Domino's, we zullen elkaar niet meer zien.

    • Eten & drinken 3
    • Sfeer 6
    • Service 8
    • Prijs / kwaliteit 2
    3,4
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  6. Gerard's profielfoto
    Gerard vindt de recensie door Eric voor Coffee Corazon leuk

    Van koffie hebben ze duidelijk geen verstand. Een espresso hoort niet zuur te zijn. Dan heb je veel te weinig koffie gebruikt en laat je hem te veel snel doorlopen. Een andere mogelijkheid is dat er gewoon hele goedkope troep gebruikt wordt.

    De broodjes zijn best aardig van smaak, maar de prijzen zijn idioot hoog voor wat je krijgt. De (soms Engelstalige) bediening is misschien hip, maar vooral ook irritant. Het komt een beetje gemaakt vriendelijk over zoals je dat ook in de VS hebt.

    • Eten & drinken 3
    • Sfeer 3
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 1
    2
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  7. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: AI in recensies

    haha, yup, het moest er van komen

  8. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Kan niet meer posten?

    Arnaud, ik ben het niet vergeten hoor. Staat op mijn lijst, elke dag staart het me aan, maar ik heb nog niet kunnen verzinnen waar het aan ligt.

  9. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op een recensie van i76

    Beste chatbot Chris. Wat fijn dat je bij ons hebt genoten. Weet dat we altijd een plekje voor je vrijhouden en dat je altijd welkom bent.

  10. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Nieuwe Eet.nu features

    Ik zag dat er een gesloten restaurant in zat. Dat moet ik nog aanpassen.
    Ook staat een een 9.1 tussen 2 restaurants met een 9.2's wat niet zou moeten kunnen. Dus nog een paar kleine kinderziektes.

    Ik zie dat er restaurants zijn die bijna 30 plekken zijn verschoven. Eigenlijk zijn dat te grote springen. Daar zullen we nog even over na moeten denken of we daar iets mee kunnen.

  11. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op een recensie van Bierbrouwerij Oijen

    Heel vervelend als dit soort dingen stroef verlopen.

    Ik heb ons gesprek met de Bierbrouwerij teruggeluisterd. Het was de Bierbrouwerij inderdaad niet duidelijk dat de reservering via Eet.nu is gemaakt, dus wellicht moeten we dat nog vaker herhalen in het gesprek.

    De reservering is wel aangenomen en bevestigd door het restaurant. Verdere details hierover heb ik ook per email naar je gestuurd.

  12. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Nieuwe Eet.nu features

    Kijk eens aan. De eerste Eet.nu top-100!

    We doen even een soft-launch voor nu. Er staan echt wel leuke restaurants in die mij nog niet eerder waren opgevallen.

  13. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Kan niet meer posten?

    Ik heb het ein-de-lijk lokaal kunnen herproduceren en dus kunnen zien wat er mis gaat en zojuist een fix live gezet.

  14. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Nieuwe Eet.nu features

    Eerst maar eens de lijst in de site gebouwd krijgen. Ik zet dat op mijn lijst met dingen te doen. Als ik er mee bezig ben verzin ik misschien nog iets.

  15. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor Bold Rooftopbar

    Gerard

    3324 punten

    Deze parel in Maastricht mag zeker niet zonder recensie blijven. De industrial look is een gegeven in de oude Sphinx fabriek en ze hebben de locatie fantastisch uitgebuit.

    Met de lift naar de 8ste kan wel even duren. Het is ook de lift van het hotel en de deuren gaan tergend langzaam open en dicht. Als je een paar keer moet stoppen onderweg duurt het best lang. Boven wordt je opgewacht en een plek gewezen. Als je wilt eten is reserveren verplicht, maar voor cocktails en bites kun je spontaan binnen wippen.

    Ongeveer de helft van de plekken zijn buiten op het dak waar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Binnen staan grote ronde tafels met knusse, zachte banken. Het is een plek waar je je bezoek met trots heen kunt brengen.

    De kaart heeft van alles wat. De prijzen lijken me gemiddeld, maar de kwaliteit is goed. Sommige hoofdgerechten zijn erg klein en je zult dan zeker nog een side-dish moeten bijbestellen. (bijvoorbeeld een portie friet van bijna 10 euro). Het is wel slecht te voorspellen, dus je zult het met de ober moeten overleggen. De groene curry is een flinke hoeveelheid. De boneless ribs of chicken skewer zijn echt geen complete maaltijd.

    Wij waren 25,-pp kwijt voor een hoofdgerecht en drankje.

    • Eten & drinken 9
    • Sfeer 9
    • Service 8
    • Prijs / kwaliteit 7
    8,1
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  16. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor i76
    Huiskamerrestaurant Sittard

    Gerard

    3324 punten

    zonder een extra reprocess

    • Eten & drinken -
    • Sfeer -
    • Service -
    • Prijs / kwaliteit 2
    2
    12 vorige recensies
    0 positieve stemmen1 negatieve stem
  17. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor i76
    Huiskamerrestaurant Sittard

    Gerard

    3324 punten

    Werkte HEIC plaatjes nu?

    • Eten & drinken 5
    • Sfeer 4
    • Service 6
    • Prijs / kwaliteit 6
    5,4
    De nieuwste recensie
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  18. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Indeling € / €€ / €€€

    Ik heb de grenzen aangepast, maar het is niet mogelijk om restaurants die al een waarde hebben automatisch aan te passen. Onze content managers en restaurants zelf hebben al jaren de mogelijkheid om dit handmatig in te stellen en die informatie mag niet verloren gaan.

    Ik heb wel alle restaurants die niks hadden en waar we een schatting konden maken aan de hand van andere informatie doorlopen en nu een prijs range gegeven. Dat waren er ~14k. Dit script laat ik nu ook elke nacht lopen om ontbrekende informatie te zoeken en waar mogelijk aan te vullen.

    Goede verbetering Arnaud!

  19. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Kan niet meer posten?
  20. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Kan niet meer posten?

    Ik heb een aantal dingen aangepast waarmee ik tegen je browser zeg dat hij beter moet controleren of de pagina ondertussen niet veranderd is. Cache problemen zijn altijd wat lastig, maar ik hoop dat het hiermee is opgelost voor je.

  21. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Indeling € / €€ / €€€

    Ja, het gaat om de prijs die je gemiddeld ongeveer pp kwijt bent.

    Die sterren vallen allemaal gewoon in de duurste categorie, maar ik denk wel dat we de categorieën wel iets moeten aanpassen. We hebben het intern besproken en denken dan aan:
    < 15 €
    15-30 €€
    30-50 €€€
    50+ €€€€

    Bedankt voor je input! Ik heb het op mn todo lijst gezet.

  22. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Indeling € / €€ / €€€

    Aw en wat ik nog vergat (maar Tom-Eric niet)

    Wat ik hierboven heb beschreven is hoe we het opslaan, maar om het eenvoudiger te kunnen weergeven voegen we de middelste twee groepen samen om ze zo op een 3 punts schaal te tonen.

    Dus €€ is 10,- tot 40,-

  23. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Indeling € / €€ / €€€

    Als een restaurant prijzen heeft ingevuld op hun profiel, dan pakken we de laagste prijs die ze hebben en delen we het in als:

    € Goedkoop ( < 10,-)
    €€ Gemiddeld (10 - 25,-)
    €€€ Bovengemideld (25 - 40,-)
    €€€€ Duur ( > 40,-)

    Als er geen prijzen zijn ingevuld, dan maken we nog een paar beredeneerde gokken.
    Vernoemd in de Lekker of Michelin lijst dan €€€€
    Bib Gourmand (=max 37,- voor een goede maaltijd) €€€
    Shoarma, ijssalon €
    etc

    Nu zijn de prijzen tegenwoordig wel anders dan een paar jaar terug toen ik dit systeem heb gemaakt. Denk jij dat de monetaire grenzen nu nog kloppen?

  24. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het artikel: 7× All you can eat toprestaurants
  25. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op een recensie van Tant Marie

    Excuses, ik las uw eerdere opmerking over de prijs van het gerecht in het licht van dat ik wel echte truffel kon verwachten in een klein pasta-gerecht met een hoge prijs. Ik ging er initieel niet vanuit dat er echte truffel op zat. Mijn opmerking ging over de smaak van de overheersende eentonige smaak van het gerecht.

    Ik snap dat een negatieve recensie voelt als een persoonlijke aanval en dat je de neiging hebt in de verdediging te schieten. Ik vertel over mijn ervaring, wat ik er van vond, hoe het mij gesmaakt heeft. Als ondernemer lijkt het me waardevol te weten wat anderen van uw product vinden. Misschien zijn er verbeterpunten.

    Als er meerdere mensen zijn die het te weinig vinden of die de gerenommeerde truffelolie te overdadig, dan is dat eenvoudig te verbeteren. Of misschien als je weet dat je het niet op tijd warm kunt krijgen binnen, de verwarming eerder aan, of mensen niet aan het raam zetten als het zo koud is. of een waarschuwing van te voren.

    De verantwoordelijkheid en kwaliteit van uw producten en service ligt bij uzelf en u lijkt het af te willen schuiven op de gasten. Ik denk dat ik hierbij veel meer heb laten weten dan een kort, snel antwoord aan tafel. Het is wel twijfelachtig dat u deze informatie oprecht had willen weten gezien uw antwoorden hier.

  26. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op een recensie van Tant Marie

    Bedankt voor jullie reactie.

    Ik heb dan ook niet geantwoord op die vraag. Ervaring leert dat als ik het wel doe de bediening niet weet hoe ze er mee om moeten gaan en achteraf wordt het eten er toch niet beter van. Maar ik ga er niet om liegen.

    De smaak van een truffel is behoorlijk subtiel en niet zo overheersend. Wat wel veel gebeurd met zwarte winter truffel is dat de smaak met zout water er uit getrokken wordt om zwarte truffel sap te maken. Hiermee kun je het hele jaar door truffelsmaak aan gerechten geven. De smaakloze truffel die dan overblijft wordt verwerkt tot zwarte truffelpasta (met echte truffel!) nadat er kunstmatige smaak aan is toegevoegd.

    Zoals ik in mijn recensie ook aangaf, ik weet niet wat er precies in zat, maar het lijkt niet gewoon puur truffel.

    Ik vond de koffie lekker en mijn tafelgenoten hun bestellingen ook. Ze hebben dan ook volmondig 'ja' gezegd op de verplichte standaardvraag.

  27. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor Tant Marie

    Brrr, wat was het koud buiten! Jammer dat we bij Tant Marie niet echt konden opwarmen. Koude ramen in onze rug en koude tocht door het restaurant. De aankleding is verder echt wel geinig en in stijl en met aandacht gemaakt. De kou doet helaas wel echt af aan de sfeer van gezelligheid die ze proberen te creëren.

    Ik had gekozen voor de raviolli gevuld met bospaddenstoelen en truffel. Dit pasta gerecht staat onder het kopje 'Veur de grote honger' en kost 17,50, maar het is zeker niet genoeg als je honger hebt. Het is maar een klein bordje. Alle gerechten worden geserveerd met friet of aardappelen, maar de pasta niet. Je zou alleen hierom al wat meer volume verwachten.

    Omdat de smaak van echt truffel zo subtiel is kan ik niet bepalen of er daadwerkelijk truffel in het gerecht zat. De chemische smaak van "truffelaroma" was echter zo verschrikkelijk overheersend dat al het andere verbleekte. De pasta en de vulling smaakten naar nep truffel. De rucola als een pittige neptruffel, de gedroogde tomaat als neptruffel met tomaat.

    Ik heb mijn buik gevuld met de bijgerechten van de anderen aan mijn tafel en heb daarmee wel genoeg kunnen eten om 80% vol te zijn.

    De koffie toe was prima hoewel het wel lang duurde om de aandacht van de bediening te vangen.

    Het is leuk om met vrienden uit eten te gaan, maar de volgende keer dan wel ergens anders wat mij betreft.

    • Eten & drinken 5
    • Sfeer 6
    • Service 6
    • Prijs / kwaliteit 4
    4,8
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  28. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Blog onderwerpen gezocht!

    Geinig, we hadden het er vanmiddag nog over op kantoor

  29. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor El Paso

    Het is 17:30. Iets vroeger dan normaal, maar El Paso is open vanaf 17:00. De zaak is leeg, de stoelen zijn koud en een beetje sfeer laat zich niet zien tot veel later op de avond als de muziek pas aangaat om 18:30.

    Het drankenmenu moeten we bij de randjes vastpakken, want het hele menu plakt. De tafelpoot ook en mijn aandacht gaat de rest van de avond naar het klittenbandgeluid dat mijn schoen maakt als ik hem optil van de poot.

    Tapas kost 27,50. Dat is dan exclusief toetjes en drankjes. Voelt best prijzig, maar misschien is het eten heel lekker. We krijgen gratis brood met aoli om onze buik te vullen met goedkoop eten voordat we aan de tapas beginnen. Het rechterdeel van de tafelpoot plakt duidelijk harder dan het linker.

    Als je van groenten houdt is je keuze erg beperkt. Schijfjes courgette verdronken in bakvet met kaas er op, bladerdeeg met een vulling van "spinazie" die nauwelijks groen is, gebakken champignons als een soep in een kommetje vet. Ondanks dat ze niet gezond proberen te koken wisten ze er toch maar weinig smaak aan geven.

    Lopend naar de WC maakt mijn schoen een slurpend geluid bij elke stap op de vloer. De enkele, gedateerde WC is met de bril naar beneden helemaal ondergeplast door een andere klant. Ik plakstap weer terug naar de tafel.

    Ik bestel nog wat gebakken uienringen die wat rubberig voelen en niet veel beter smaken en laat het daarbij. Met elke stap naar buiten wordt het plakken iets minder net als mijn ervaring door de avond.

    • Eten & drinken 5
    • Sfeer 4
    • Service 6
    • Prijs / kwaliteit 5
    5
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  30. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Kan niet meer posten?

    Zou je eens willen uitloggen en weer inloggen Arnaud en kijken of dat helpt?

Meer updates